Bilgilendirme Toplantısı

Bilgilendirme Toplantısı

MÜSİAD Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Sayın Salim Çam'ın katılımı ile "Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

MÜSİAD Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Sayın Salim Çam'ın katılımı ile  MÜSİAD Düzce Bilgilendirme Toplantısı, MÜSİAD Düzce Toplantı Salonunda, MÜSAD ve Genç MÜSİAD üyeleri ve MÜSİAD dostlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak,  "MÜSİAD Düzce Şubesi olarak her ay düzenlemeye çalıştığımız ?Dost Meclis Toplantısı?, ?MÜSİAD İstişare Toplantısı? ve ?MÜSİAD Bilgilendirme Toplantısı? gibi toplantılar ile üyelerimizin kişisel ve kurumsal bazda gelişimini, üyelerin birbirleri ile tanışıp kaynaşmasını ve buna bağlı olarak üyelerimizin birbirleri olan çapraz ticaretin arttırılmasını amaçlamaktayız.

Bu gün ?Bilgilendirme Toplantısı? adı altında konuk olarak davet ettiğimiz MÜSİAD Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanımız Sayın Salim Çam Beyefendiye katılımlarından dolayı şahsım ve burada bulunan tüm katılımcılar adına şükranlarımı sunuyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

 

MÜSİAD Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Sayın Salim Çam, sunum öncesinde üyelere MÜSİAD sektör Kurulları yapılanması ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. Akabinde teşvik ve desteklerle maliyetleri düşürme yöntemleri ana konu başlığı altında sunumunu gerçekleştiren Çam, MÜSİAD Düzce şubesine ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Toplantı teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.