Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

MÜSİAD Düzce Başkanı İsmail Çakmak Mevlid Kandili ve Beşiktaş?taki patlama ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Çakmak açıklamasında ?Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in doğduğu gecenin yıl dönümleri "Mevlid Kandili" olarak kutlanır. Peygamber efendimizin doğum günü, bütün Müslümanların bayramıdır. Müslümanlar olarak, merhamet ve hoşgörü timsali olan Hz. Muhammed?in (SAV) dünyaya gelişinin yıl dönümünü birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Beşiktaş?ta gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyorum.

Bu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen terör odakları geçmişte olduğu gibi bu gün de yarında başarılı olamayacaklardır. Allah'ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz için yapacağımız dualara, şehrimiz, ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için yapacağımız duaları da ekleyerek, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız. 

Herkesin rahmet ve mağfiret umarak kendince yapacağı ibadet ve yalvarışlar, umulur ki bizim için hayırlı gelişmelere vesile olur. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi yolunda olumlu kapılar açılır.

Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah?tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza Rabbimden şifa diliyor, Mevlid Kandilimizin tüm İslam âleminde hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum."dedi.