MÜSİAD Düzce EMİTT Fuarını Ziyaret Etti

MÜSİAD Düzce EMİTT Fuarını Ziyaret Etti

MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurrullah Veli, Murat Taştepe ve Şube Müdürü Fatih Güngör?den oluşan heyet ile EMİTT 2017 Turizm Fuarını ziyaret etti.

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan EMITT 2017 Turizm Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi?nde 70?i aşkın ülkeden katılan kurum ve kuruluşlara kapılarını açtı.  Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Akçakoca Belediyesi de stand açarken, MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, Şube Müdürü Fatih Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nurullah Veli ve Murat Taştepe standları ziyaret ettiler.

Dünyanın beşinci ve bölgemizin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), dün başladı. MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, Şube Müdürü Fatih Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nurullah Veli ve Murat Taştepe fuara katıldılar. Fuarda Düzce Belediyesini, Düzce Valiliğini ve Akçakoca Belediyesi standlarını ziyaret edip, Düzceli esnaflar ve stand yetkilileri ile sohbet ettiler. 

MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu "Turizmin Türkiye'de önemli bir yeri vardır. Turizm açısından zengin Düzce'miz de henüz daha keşfedilmemiş birçok yerlerin olduğuna inanıyorum. Bu anlamda gerek valilik gerek belediye ve STK'lar ile istişare ve iş birliği içinde tüm Dünyaya şehrimizin turizmini tanıtmak için biz MÜSİAD olarak hazır ve buradayız. " ifadelerinde bulundu.