Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

MÜSİAD Düzce Yönetim Kurulu Başkanı İsa Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Düzce Sanayi ve Ticaret Odasına ziyarette bulundu.

Ziyarete MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Verep, Yakup Demircan, Nurullah Veli, Vefa Pehlivan, Murat Taştepe, Alp Gökhan Yanmaz, Aziz Öz ve Şube Müdürü Fatih Güngör katılım sağladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet MÜSİAD heyetini karşıladı.

MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada ?Genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır'a teşekkür ziyaretimizi gerçekleştirdik. Faaliyetlerimizi ve hedeflerimizi anlattık. Çünkü Ticaret ve Sanayi Odaları veya benzeri Meslek Örgütleri ya da diğer STK'ları, rakiplerimiz değil, paydaşlarımız, iş ortaklarımızdır. Zaten MÜSİAD, bu ve benzeri temel yaklaşımları sebebiyle, ilklerin kuruluşu olmuş, bir taraftan, farkını ortaya koyarken, diğer taraftan, ayrılıkları ön plana çıkarmayan sıcak yaklaşımı sebebiyle, kuruluşundan bugüne kadar, bu sebeple, kararlı şekilde, itibarını her gün daha da arttırarak, çalışmalarını sürdürmüştür, bundan sonra da sürdürecektir.? Dedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MÜSİAD yönetimine görevlerinde başarılar diledi.