Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine ziyaret

MÜSİAD Düzce Yönetim Kurulu Başkanı İsa Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine ziyarette bulundu.

Ziyarete MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Verep, Yakup Demircan, Nurullah Veli, Vefa Pehlivan, Murat Taştepe, Alp Gökhan Yanmaz, Aziz Öz ve Şube Müdürü Fatih Güngör katılım sağladı.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet MÜSİAD heyetini karşıladı.

MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şengüloğlu, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada " MÜSİAD olarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi veya benzeri Meslek Örgütleri ya da diğer STK'ları, rakiplerimiz değil, paydaşlarımız, iş ortaklarımızdır.Bu sebeple ziyaretimizi gerçekleştirdik ve faaliyetlerimizi anlattık." dedi.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MÜSİAD yönetimine görevlerinde başarılar diledi.